Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Συστήματα ασφαλείας
ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Η είσοδος στον εξωτερικό χώρο της μονοκατοικίας ή της πολυκατοικίας μας, είναι η πρώτη εικόνα που σχηματίζει ο επισκέπτης για την οικία μας. Η πρώτη του στάση είναι στο κουδούνι. Σήμερα ακόμη και στις μονοκατοικίες έχουμε αντικαταστήσει το απλό κουδούνι με θυροτηλέφωνο ή θυροτηλεόραση. Η αντικατάσταση αυτή υπαγορεύεται από λόγους ασφαλείας και όχι μόδας. Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να ελέγξουμε ποιος εισέρχεται στον χώρο μας και αν είναι αυτός που ισχυρίζεται, ο έλεγχος αυτός γίνεται πιο αποτελεσματικός μέσα από το μόνιτορ μιας θυροτηλεόρασης. 
 
Η ΕΡΓΟΨΥΚΤΙΚΗ ΚΑΝΤΙΛΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ που εδρεύει στην οδό Πλαπούτα και Ροδοπόλεως, στο Ελληνικό και στη Σάμο στον Μαραθόκαμπο, αναλαμβάνει την αντικατάσταση του παλιού σας συστήματος με νέο, σύγχρονης τεχνολογίας και μοντέρνας σχεδίασης χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα καλώδια και εξασφαλίζοντας ελάχιστα μερεμέτια.
 
ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Με τον όρο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ή κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ή CCTV εννοούμε το σύστημα εκείνο που στην απλή του μορφή αποτελείται από μία ή περισσότερες κάμερες που συνδέονται σε μόνιτορ για την επιτήρηση ενός χώρου από απόσταση.
Η διαφορά μεταξύ τηλεόρασης CCTV και προτύπου είναι ότι το πρότυπο TV μεταδίδει σήματα ανοιχτά για το κοινό. Στην CCTV δεν μεταδίδονται ανοικτά για το κοινό. Η CCTV χρησιμοποιεί είτε την ασύρματη μετάδοση ή ενσύρματη μετάδοση της εκπομπής για να στείλετε το βίντεο από τις κάμερες ελέγχου της οθόνης (ες) ή συσκευή εγγραφής. Τα περισσότερα συστήματα CCTV χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση η οποία μπορεί να περιλαμβάνει την παρακολούθηση της ασφάλειας.
 
Σταθερή καλωδιακή σύνδεση
 
Σταθερή καλωδιακή σύνδεση σημαίνει ότι η κάμερα σας θα είναι φυσικά συνδεδεμένη με μία οθόνη ή άλλη συσκευή μέσω ενός καλωδίου. Συνήθως τα ομοαξονικά καλώδια που χρησιμοποιούνται, τις περισσότερες φορές είναι παρόμοια με τα κανονικά καλώδια τηλεόρασης.
 
Ασύρματη Σύνδεση
 
Οι περισσότερες ασύρματες CCTV κάμερες χρησιμοποιούν τα 2,4 gigahertz συχνότητες για να μεταδώσουν τις εικόνες βίντεο σε μια οθόνη ή DVR (ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο). Συνήθως, είναι συχνότητες που μπορούν να αλλάξουν ελαφρώς για να έχουν περισσότερες από μία ομάδα κάμερες σε ένα συγκεκριμένο χώρο. Ασύρματα CCTV κάμερες χρησιμοποιούνται σε αυτή τη συχνότητα μπορούν πιο εύκολα να μεταδώσουν μέσω των τοίχων και των εμποδίων!!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
Πριν την τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού στο σπίτι ή στον επαγγελματικό μας χώρο θα πρέπει να μελετήσουμε πολύ προσεκτικά το πώς θα γίνει η εγκατάσταση του, διότι η σωστή εγκατάσταση του συναγερμού έχει ιδιαίτερο ρολό για την σωστή λειτουργία του και κατ' επέκταση ιδιαίτερο ρόλο για την ασφάλειά μας. Στην μελέτη της εγκατάστασης του συναγερμού θα πρέπει να ληφθούν υπόψη όλοι οι παράγοντες ώστε:
  • Να καλύπτεται επαρκώς ο χώρος,
  • Να μην μπορεί ούτε να εξουδετερωθεί από τρίτους,
  • Αλλά ούτε και να μην ενεργοποιηθεί όταν πρέπει λόγω της λανθασμένης εγκατάστασης.
Πριν την εγκατάσταση του συναγερμού θα πρέπει να ερευνήσουμε αν έχει γίνει στο παρελθόν εγκατάσταση συναγερμού ώστε να διαπιστώσουμε αν υπάρχει ήδη η καλωδίωση (στα παντζούρια, πόρτες, παράθυρα και) γενικά σε κάθε άνοιγμα που υπάρχει στο σπίτι, Να διαπιστώσουμε δηλαδή αν υπάρχουν ήδη περασμένες γραμμές καλωδίων για συναγερμό ώστε να χρησιμοποιούμε νέα καλώδια εφόσον θα εγκαταστήσουμε ενσύρματο συναγερμό.
 
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη και σωστή εγκατάσταση των συναγερμών που σας προμηθεύουμε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση σε όλες τις περιοχές της Αττικής.