Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Βιομηχανική Ψύξη
Συστήματα ψύξης χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία για τη διατήρηση χαμηλών θερμοκρασιών σε συγκεκριμένους χώρους, σύμφωνα κάθε φορά με τις απαιτήσεις της παραγωγικής διαδικασίας, καθώς και για τη συντήρηση τελικών προϊόντων σε ψυκτικούς θαλάμους, αλλά και σε μεγαλύτερους χώρους.
 
Η διατήρηση χαμηλών θερμοκρασιών σε συγκεκριμένους χώρους κατά την παραγωγική διαδικασία και η συντήρηση τελικών προϊόντων σε ψυκτικούς θαλάμους απαιτείται κυρίως σε βιομηχανίες τροφίμων (αλλαντοβιομηχανία, γαλακτοβιομηχανία κ.α).
 
Η ΕΡΓΟΨΥΚΤΙΚΗ ΚΑΝΤΙΛΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ που εδρεύει στην οδό Πλαπούτα και Ροδοπόλεως, στο Ελληνικό και στη Σάμο στον Μαραθόκαμπο, σχεδιάζει συστήματα βιομηχανικής ψύξης που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής και συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές ψυκτικών μηχανημάτων στον κόσμο, προκειμένου να παρέχει την καλύτερη επιλογή εξοπλισμού, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση και εκ‘ του αποτελέσματος την εμπιστοσύνη του πελάτη.
 
Έχοντας μια μακρά εμπειρία στην Βιομηχανική Ψύξη, η εταιρεία είναι σε θέση να παρέχει την πλέον κατάλληλη λύση, η οποία ικανοποιεί τις ανάγκες του πελάτη και επιτυγχάνει τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.
 
Κατασκευάζουμε Συστήματα Βιομηχανικής Ψύξης με:
  • Συγκροτήματα HFC ή μεμονωμένες μονάδες packaged
  • Ψυκτικά συγκροτήματα αμμωνίας
Τα συστήματά μας βιομηχανικής ψύξης έχουν τις ακόλουθες εφαρμογές:
  • Κλιματισμός χώρων παραγωγής
  • Ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης
  • Ψύξη του προϊόντος
  • Ανάγκες ψύξης στην διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής