Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ψύξη
Η ΕΡΓΟΨΥΚΤΙΚΗ ΚΑΝΤΙΛΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ που εδρεύει  στην οδό Πλαπούτα και Ροδοπόλεως, στο Ελληνικό και στη Σάμο στον Μαραθόκαμπο, ειδικεύεται στην Επισκευή Ψυγείων. Εάν χρειάζεστε επισκευή στο ψυγείο σας, καλέστε μας αμέσως, παρέχουμε γρήγορες λύσεις σε προσιτές τιμές στις επισκευές ψυγείων.
 
Είτε το ψυγείο σας δεν έχει καλή ψύξη σωστά, οι πόρτες δεν κλείνουν ή η παγομηχανή είναι σπασμένη, ένας από τους τεχνικούς επισκευής ψυγείων μας θα φτάσει στο σπίτι σας μέσα σε λίγες ώρες για να επισκευάσει το ψυγείο σας. Καμία δουλειά για την συντήρηση (Service Ψυγείων), εγκατάσταση και την επισκευή ψυγείων δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για την Εργοψυκτική.
 
Επισκευή Ψυγείων και Ψυκτικές υπηρεσίες επισκευής ψυγείου αυθημερόν.
Το ψυγείο σας λειτουργεί μέρα και νύχτα για να κρατήσει το φαγητό σας με ασφάλεια διατηρημένο με απλή ψύξη, έτσι δεν είναι καμία έκπληξη το γεγονός ότι ακόμη και οι υψηλής ποιότητας ψυγεία μερικές φορές μπορούν να χαλάσουν και να θέλουν επισκευή. 
 
Εάν αντιμετωπίζετε ένα ψυγείο που δεν έχει καλη ψύξη, κάνει περίεργους θορύβους, ή αλλιώς φαίνεται να δυσλειτουργεί, καλέστε αμέσως τώρα.
 
Παρέχουμε επαγγελματική Επισκευή Ψυγείων μέσα και γύρω από την Αττική  και Σάμο, και είμαστε δεσμευμένοι να σας παρέχουμε την έγκαιρη, ακριβή Επισκευή Ψυγείων που θα πρέπει να έχετε για το ψυγείο σας.
 
Επομένως, μην περιμένετε μέχρι όλα τα τρόφιμα στο ψυγείο σας έχουν χαλάσει: επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για την Επισκευή Ψυγείων σας και την εξυπηρέτηση που σας αξίζει.
 
Για την Επισκευή Ψυγείων και συστήματα ψύξης, συγκεκριμένα επισκευάζουμε:
  • Επισκευή Ψυγείων
  • Ψυγείο Καταψύκτη
  • Ντουλάπα Ψυγείο
  • Eντοιχιζόμενο Ψυγείο
  • Ψυγείου Συντήρησης
  • Ψυγείου Κρασιών
  • NO FROST
  • Καταψύκτη
Επίσης, Γίνετε αλλαγή στο σωληνάκι νερού, αλλάζουμε το σωληνάκι νερού και τοποθετούμε καλύτερης τεχνολογίας. Συμπλήρωση υγρού freon για ψυγεία που είναι μια από τις πιο συχνές περιπτώσεις συντήρησης του ψυγείου.
 
Η έλλειψη φρεον μειώνει την απόδοση του κινητήρα με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερη ενέργεια να καταναλώσει δρα και περισσότερα χρήματα για το ίδιο αποτέλεσμα ψύξης. Αλλαγή τριχοειδή εκτόνωσης υγρού χρησιμοποιώντας εργοστασιακό νούμερο και έτσι επιτυγχάνουμε χαμηλή ψύξη.